• Portal Hakkalyakin BoardSON YENi KONULAR
  • Forum Hakkalyakin Board FORUMA GiR
  • Search FORUMDA ARA
  • HelpSUPPORT>
    • Calendar Calendar
    • Members JAMPS Members
    • Forum Team Forum Team
    • Forum Statistics Forum Statistics
  • LinklerLiNK>
    • PIXIZ
    • EZGIF
    • PEXEL
    • PIXABAY
    • BLOGIF
    • FREEPIC
    • OIEDiTOR
    • FOTOBEAR
    • COOLTEXT
Dini Forum
Giriş Yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Şifremi Unuttum?

Dini Forum > RAŞiT TUNCA > RAŞiT TUNCA ANLATIYOR > Raşit Tunca Anlatıyor "Ayetel Kürsi ile Arındırma Vefki "ve Vefki Aktif Etme Usulü >

Konu Değerlendirmesi:
  • 2 Oy(lar) - 2.5 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konu Görünümü
Raşit Tunca Anlatıyor "Ayetel Kürsi ile Arındırma Vefki "ve Vefki Aktif Etme Usulü
Selim46
Co-Admin
Co-Admin
Yorumları: 2,423
Konuları: 2,123
Rep Puanı: 0
Youtube-1  06-30-2026, 07:24 AM

Raşit Tunca Anlatıyor "Ayetel Kürsi ile Arındırma Vefki "ve Vefki Aktif Etme Usulü

YouTube Açıklama Metni
Video Başlığı: 14233-AYET EL KÜRSİ FREKANSI İLE ARINDIRMA VEFKİ ve AKTİF ETME USULÜ
Açıklama:
Bu videoda, Raşit Tunca'ya ait 14233 kodlu, Ayetel Kürsi frekansı ile arındırma vefkini ve bu özel vefki adım adım nasıl aktif edeceğinizi detaylı bir şekilde anlatıyorum. 19 Mayıs 2023 tarihli bu çalışma, evinizi veya odanızı manevi bir koruma kalkanına almayı hedefliyor.
Vefk Nedir ve Ne İşe Yarar?
Bu vefk, Ayetel Kürsi'nin güçlü frekansını kullanarak mekanınızda bir enerji koruması oluşturmayı amaçlar. Amacı, olası manevi, şeytani veya insi-cinni kaynaklı olumsuz etkilerden arınmak ve korunmaktır.
Vefki Aktif Etme Usulü (Adım Adım):
Videoda gösterdiğim gibi, bu vefki aktif etmek için aşağıdaki adımları sırasıyla uygulamanız gerekiyor:
  1. Hazırlık: Vefki çıktı alın ve evinizin veya odanızın dört iç duvarına asın.
  2. Başlangıç: Evinizin penceresine doğru dönün.
  3. Pencere Yönü: 3 defa Ayetel Kürsü okuyun, ellerinize üfleyin ve ellerinizle pencereden başlayarak tüm duvarı mesheder veya vurur gibi kaplayın.
  4. Sağa Dönün: Sağınıza dönün, 3 defa Ayetel Kürsü okuyup üfleyin ve o duvarı da aynı şekilde kaplayın.
  5. Arkaya Dönün: Tekrar sağa dönerek arkanıza dönün. 3 defa Ayetel Kürsü okuyup üfleyin ve bu duvarı da kaplayın.
  6. Sola Dönün: Bir kez daha dönerek solunuza dönün. 3 defa Ayetel Kürsü okuyup üfleyin ve son duvarı kaplayın.
  7. Tavan ve Taban: Tekrar pencereye dönün. 3 defa Ayetel Kürsü okuyup üfleyerek tavanı, ardından tekrar 3 defa okuyup üfleyerek tabanı (zemini) mesheder gibi kaplayın.
  8. Köşeler: Pencereye dönük haldeyken, evin her bir köşesine 3’er defa Ayetel Kürsü okuyun ve her köşeyi yukarıdan aşağıya doğru meshedin.
  9. Sonuç: En son olarak 3 defa sesli bir şekilde "Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm" zikrini çekin.
Önemli Uyarılar:
  • Bu işlemler tamamlandığında vefk o an ve o gün için aktif olur.
  • Aktiflik kalıcı değildir. Oluşturulan koruma dalgaları, suya atılan taşın dalgaları gibi zamanla sönümlenir ve etkisi azalır.
  • Bu nedenle, herhangi bir manevi rahatsızlık, kötü his veya olumsuz bir etki sezdiğinizde, aynı adımları (Ayetel Kürsü okuyup duvarları kaplayarak) tekrarlayarak vefki yeniden aktif etmeniz gerekir.
Bu video, orijinal forum konusundaki talimatları görsel bir rehberle sizlere sunmaktadır. Umarım faydalı olur.
Zaman Damgaları:
0:00 - Giriş ve Vefkin Tanıtımı
[Dakika] - Vefkin Asılması ve Hazırlık
[Dakika] - Adım Adım Aktif Etme Usulü
[Dakika] - Aktiflik Süresi ve Yeniden Aktif Etme
[Dakika] - Kapanış
Kanalıma Abone Olmayı Unutmayın!
Daha fazla içerik için takipte kalın.
#AyetelKürsi #Vefk #Koruma #Arınma #Maneviyat

Ayetel Kürsi Vefki, 14233 Vefk, Arındırma Vefki, Vefk Aktif Etme, Raşit Tunca Vefk, Ayetel Kürsi Frekansı, Manevi Koruma, Ev Koruma Duası, Ayetel Kürsi ile Korunma, Vefk Nasıl Aktif Edilir, İnsi Cinni Koruma, Şeytani Saldırılara Karşı Koruma, Tuncarasit Vefk, Ayetel Kürsi Duvar Kaplama, Enerji Arındırma, Frekans ile Arınma, İslami Vefk, Ayetel Kürsi Zikri, La Havle Zikri, Dalga Frekans Koruma

Twittear

Signing of Selim46
SELiM46
Yanıtla
« Önceki Konu | Sonraki Konu »

• Yazdırılabilir Versiyonu Görüntüle
Hızlı Erişim:

Bu Konuya Göz Atan Kullanıcılar: 1 Ziyaretçi(ler)

Bölümlerimiz 1:

• Cuma Selamı
  • Yasin Hatim
  • Dini Bölüm
  • Kültürel Bölüm
  • Raşidi Tarikatı

Bölümlerimiz 2:

• Tasavvuf Bölümü
  • Raşid Tunca
  • PNG Resimler
  • JPG Resimler
  • GiF Resimler

Sosyal Medya Hesaplarımız

• Dini Forum
  • Yukarı Çık
  • Lite (Arşiv) Modu
  • RSS
  • impressum
  • Hakkımda
  • iletişim Adresimiz
Support yardım | RAŞiT HOCA | Tarih: 07-09-2026, 07:39 AM Türkçe Çeviri: MyBB Pro, Yazılım: MyBB, © 2002-2026 MyBB Group. | Theme JAMPS